Events


Hos Fonde.dk overvåger vi hver dag alle ministerielle og udvalgte private fondes hjemmesider. Vi læser også dagligt landsdækkende aviser, pressemeddelelser fra væksthuse, regioner og kommuner samt en række af forskellige netværk, sammenslutninger, institutioner og organisationer for events og arrangementer relateret til støttemuligheder og fundraising.

Igennem denne enorme mængde data udvælger vi dagligt de bedste, aktuelle og mest relevante events, som sammendrages og efterfølgende publiceres direkte på Fonde.dk og med direkte link til tilmeldingssiden hos den eksterne udbyder. Således sparer du tid ved at få én samlet indgang til aktuelle arrangementer.

Husk at succes med fundraising kræver, at du løbende udvikler dine fundraising kompetencer og holder dig ajour med udviklingen hos støtteyderne og på fundraising markedet. Det handler om at skabe nye netværk og deltage i de events (foredrag, workshops, kurser o.lign.), som skaber værdi for dig og dit projekt. 

Alle events på denne side vises kronologisk, men du har mulighed for at filtrere i disse ved at vælge den ønskede kategori øverst til venstre, så du hurtigt kan finde den information, du leder efter.

OBS!

OK