Interessetilkendegivelser


Interessetilkendegivelse, hensigtserklæring, støttebrev. Kært barn har mange navn og fremadrettet anvender vi ordet interessetilkendegivelse, som i princippet er en ekstern udtalelse eller anbefaling af dit projekt - med andre ord en blåstempling der indikerer opbakning, og at andre tror på potentialet i projektet.

At du har opbakning til dit projekt, betyder mere, end mange tror. Projekter skal gøre en forskel i samfundet, og netop derfor er det vigtigt at vise støtteyder, hvad andres holdning til projektet er. Det viser troværdighed, og at projektet bliver bakket bredt op af forskellige parter.

Du kan anvende nedenstående 3 skabeloner til selv at udarbejde udkast eller sende dem til de personer, som selv kan lade sig inspirere og udarbejde interessetilkendegivelsen ud fra dokumentets retningslinjer. 

Husk kun at vedlægge de interessetilkendegivelser, som gør en forskel og understøtter hinanden - og højst fem i alt. Du kan læse mere om interessetilkendegivelser i artiklen Hvilke bilag skal du vedlægge.

 • Interessetilkendegivelse (detaljeret)

  Kategori:
  Interessetilkendegivelser

  Klassisk eksempel på indholdet i en interessetilkendegivelse, men hvor den især er opbygget som en anbefaling og med henvisning til, hvordan projektet understøtter udviklingstendenserne i samfundet. 

  Download skabelon
 • Interessetilkendegivelse (med brevhoved)

  Kategori:
  Interessetilkendegivelser

  Klassisk eksempel på indholdet i en interessetilkendegivelse med simpelt brevhoved, som kan anvendes, hvis du ikke har eget brevpapir. Husk synlige kontaktoplysninger og at underskrive interessetilkendegivelsen personligt.

  Download skabelon
 • Interessetilkendegivelse (simpel)

  Kategori:
  Interessetilkendegivelser

  Klassisk eksempel på indholdet i en interessetilkendegivelse, hvor den markerede gule tekst skal udskiftes med egne oplysninger. Husk at underskrive personligt og anvende eget brevpapir hvis muligt.

  Download skabelon

OBS!

OK