Udviklingsplaner


Udviklingsplaner  - fra regional udvikling til nationale strategi - har en stor berettigelse, når vi arbejder med fundraising. Disse planer fortæller ofte om trends og udviklingstendenser, og giver ekspertanbefalinger - oplysninger vi med fordel kan anvende til at understøtte, hvorfor projektet skal gennemføres.

 • Vækst- og udviklingsstrategi, Region Hovedstaden

  Kategori:
  Udviklingsplaner

  Region Hovedstaden har sammen med det regionale vækstforum udarbejdet en strategi for vækst og udvikling. Strategien viser hvilke veje, de regionen vil gå for at skabe endnu mere udvikling, vækst og beskæftigelse.

 • Vækst- og udviklingsstrategi, Region Midtjylland

  Kategori:
  Udviklingsplaner

  Region Midtjylland har sammen med det regionale vækstforum udarbejdet en strategi for vækst og udvikling. Strategien viser hvilke veje, de regionen vil gå for at skabe endnu mere udvikling, vækst og beskæftigelse (2015-2025).

 • Vækst- og udviklingsstrategi, Region Nordjylland

  Kategori:
  Udviklingsplaner

  Region Nordjylland har sammen med det regionale vækstforum udarbejdet en strategi for vækst og udvikling. Strategien viser hvilke veje, de regionen vil gå for at skabe endnu mere udvikling, vækst og beskæftigelse (2015-2018).

 • Vækst- og udviklingsstrategi, Region Sjælland

  Kategori:
  Udviklingsplaner

  Region Sjælland har sammen med det regionale vækstforum udarbejdet en strategi for vækst og udvikling. Strategien viser hvilke veje, de regionen vil gå for at skabe endnu mere udvikling, vækst og beskæftigelse (2015-2018).

 • Vækst- og udviklingsstrategi, Region Syddanmark

  Kategori:
  Udviklingsplaner

  Region Syddanmark har sammen med det regionale vækstforum udarbejdet en strategi for vækst og udvikling. Strategien viser hvilke veje, de regionen vil gå for at skabe endnu mere udvikling, vækst og beskæftigelse (2016-2019).

OBS!

OK