Idéudvikling


Startskuddet har lydt. Du sidder med en opgave eller et problem, som skal løses. Jagten på den gode idé er gået ind. Idéen skal danne grundlag for et udviklingprojekt, som du skal søge om eksterne midler til - og det er i denne tidligere fase, at idéen skal holdes op mod støttemulighederne for projektet.

 • 30 innovationsmetoder (Erhvervs- og Byggestyrelsen)

  Kategori:
  Idéudvikling

  Denne samlede håndbog over 30 innovationsmetoder henvender sig både til virksomheder og institutioner, som vil skabe resultater gennem innovation med fokus på brugernes behov. Udgivet af Erhvervs- og Byggestyrelsen i 2010.

 • Håndbog i projektudvikling (Realdania)

  Kategori:
  Idéudvikling

  Hvordan undersøger, tester og udvikler du din idé, så den bliver til et holdbart og bæredygtigt projekt? Det sætter denne håndbog i projektudvikling fokus på. Bogen er udarbejdet af Dansk Bygningsarv i samarbejde med Realdania.

 • Jagten på den gode idé (Dorte S. Nielsen)

  Kategori:
  Idéudvikling

  Denne artikel, som bygger på "Idébogen - Kreative værktøjer og metoder til idé og konceptudvikling", går tættere på optakten til jagten på den gode idé, samt planlægning og kortlægning af jagten via relevante idéudviklingsmetoder.

 • Kreativ guide (InnovationTeam)

  Kategori:
  Idéudvikling

  Denne guide er skrevet til alle, der har brug for at gennemføre flere kreative processer i forbindelse med idéudvikling. Du får alt fra en trin-for-trin guide i idéudvikling, over øvelser, til input til hvordan du kan realisere din idé.

OBS!

OK