Fundraising


Fundraising handler om at skaffe penge til sit projekt. Det kan du generelt på Fonde.dk få en masse viden og inspiration til. Foruden de mange artikler om fundraisingprocessen, som du har adgang til under Projektfaser, så har vi på denne side også samlet en række eksterne dokumenter (guides, gode råd mv.) omhandlende fundraising, som du med fordel kan læse.

 • ABC Guiden (Nordisk Kulturfond)

  Kategori:
  Fundraising

  ABC Guiden er som navnet antyder en kronologisk guide til dig, som søger projektstøtte. Den gennemgår, hvad man skal tænke på først, hvad en god ansøgning indeholder, hvordan den bedømmes mv.

 • Fra idé til kapital (Realdania)

  Kategori:
  Fundraising

  Denne guide fokuserer på udviklingsprojekters overgang til markedet, herunder hvordan du kommer fra den gode idé til kapitalen, hvordan du sætter dit stærke hold, kender dit marked, sælger dit projekt og finder den rette støtte.

 • Fundraising - hvordan? (Frivillighed.dk)

  Kategori:
  Fundraising

  Hensigten med denne pjece er dels at give dig inspiration til, hvordan du kan skaffe penge eller naturalier til din forening, og at give dig et redskab, så du kan komme i gang med at skrive ansøgninger til fonde og puljer.

 • Fundraising for attraktioner (ODA)

  Kategori:
  Fundraising

  Denne udgivelse handler om fundraising i et bredt perspektiv (donationer og sponsorering) og er udgivet af projektet ODA (Oplevelsesudvikling i Danske Attraktioner) i 2008. Den er bredt anvendelig på mange målgrupper.

 • Games Funding Guide 2016 (Creative Europe)

  Kategori:
  Fundraising

  Hvilke tværnationale, nationale og regionale finansieringsmuligheder findes der for digitale spil i Europa? Få overblik, links og relevante oplysninger i denne nye Games Funding Guide 2016 udarbejdet af Creative Europe Desk Danmark.

OBS!

OK