Abonnementløsninger

Et betalingsabonnement til Fonde.dk giver dig adgang til mange forskellige funktioner med det formål at give dig det bedste overblik over fonds- og puljemarkedet på både national og international plan samt adgang til en lang række forskellige værktøjer, som kan bidrage til optimering af dit fundraising arbejde i hverdagen.

Du kan pt. vælge mellem 3 forskellige abonnementsløsninger, herunder et gratis nyhedsbrev, hvor du d. 1. i hver måned får tilsendt et nyhedsbrev indeholdende udvalgte nyheder, events og ansøgningsfrister. De 2 andre abonnementsløsninger knytter sig til et betalingsabonnement af hhv. 6 eller 12 måneders varighed.

Tilmelding til det månedlige nyhedsbrev (gratis abonnement) giver ikke adgang til at kunne logge ind og benytte funktionerne på Fonde.dk.

De 2 abonnementer indeholder nøjagtig de samme funktioner, og forskellen ligger derfor kun i abonnementsperioden på hhv. 6 og 12 måneder. Abonnementerne giver dig en række unikke fordele, bl.a. i form af adgang til Danmarks største fondsdatabase med unikke filtreringsmuligheder og muligheder for at oprette egne lister og printe auto-genererede PDF-oversigter. Desuden får du adgang til en E-learning sektion med artikler, skabeloner, dagligt opdaterede nyheder om alt fra bevillinger til trends, en eventkalender og et nyhedsbrev, som automatisk udvælger konkret indhold på enten daglig, ugentlig eller månedlig basis. Se et eksempel her.

Foruden betalingsabonnementerne á 6 og 12 måneders varighed, som er enkeltbrugerlicenser, er der også mulighed for at købe flerbrugerlicenser, hvilket du kan læse mere om nederst på siden. Hvis du har spørgsmål til indholdet af de enkelte abonnementsløsninger er du meget velkommen til at sende os en mail via vores feedback formular, hvorefter vil vil vende tilbage til dig snarest muligt. Eller giv os et kald på 30 499 655. Vi står klar til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Nyhedsbrev


GRATIS

6 mdr.


1.500 DKK

12 mdr.

Mest populære
2.000 DKK
Månedligt nyhedsbrev d. 1. i hver måned (giver ikke adgang til Fonde.dk og sidens funktioner).
Dynamiske nyhedsbreve med nye frister, artikler, events mv. enten pr. måned, uge eller dagligt.
Adgang til omfattende database med +2.300 fonde og puljer - nationalt og internationalt.
Mulighed for at oprette, redigere og gemme egne fondslister og printe oversigter i PDF-format.
Adgang til E-learning sektion med video, artikler, skabeloner og rapporter vedr. fundraising.
Løbende updates pr. e-mail om nye frister ud fra egne definerede fag- og interesseområder.
Adgang til daglige nyheder fra fonde og puljer, nyt om bevillinger, frister, trends, tendenser mv.
Overblik over events (begivenheder) vedr. ekstern finansiering og fundraising i Danmark og udland.
Mulighed for at deltage i fundraising webinarer i samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding.
GRATIS
1.500 DKK

Kun Dankort betaling. Ved bankoverførsel så kontakt os på info@fonde.dk

2.000 DKK

Kun Dankort betaling. Ved bankoverførsel så kontakt os på info@fonde.dk

Flerbrugerlicens (op til 5 brugere)

Repræsenterer du en forening, organisation, kommune el. lign., hvor der er behov for mere end bare en adgang til Fonde.dk? Så tilbyder Fonde.dk et flerbrugerlicens, hvor op til 5 brugere i alt kan blive tilknyttet Fonde.dk i 12 måneder til en samlet pris på 6.000 kr. ekskl. moms. Det svarer til en samlet besparelse på 2.500 kr. i forhold til en samlet normalpris på 10.000 kr. (dvs. 25 % rabat).

Et flerbrugerlicens er især anvendelig i organisationer, hvor der bliver arbejdet med fundraising på tværs af de organisatoriske niveauer, eller hvor fundraising opgaven skal løses blandt flere ansatte/frivillige/ildsjæle osv. De enkelte brugerlicenser kan naturligvis overføres til andre i organisationen i løbet af abonnementsperioden.

Ønsker du at høre mere om muligheden for eller købe et flerbrugerlicens? Så kontakt Dennis Hørmann på telefon 40 34 70 78 eller skriv en mail til info@fonde.dk, hvorefter vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

 

Storbrugerlicens (ubegrænset antal brugere)

På baggrund af efterspørgsler fra især danske kommuner tilbyder Fonde.dk pt. et storbrugerlicens, hvor et ubegrænset antal brugere i større organisationer kan få fuld adgang til Fonde.dk. Prisen er 25.000 kr. ekskl. moms. Hvis mere end ca. 200 brugere skal oprettes vil der være et mindre administrationsfee tilknyttet efterfølgende oprettelser.

Storbrugerlicenser er især anvendelige i organisationer, hvor der bliver arbejdet med fundraising på tværs af de forskellige organisatoriske niveauer. En kommune er et godt eksempel, hvor fundraising efterhånden er en vigtig arbejdsopgave i både udviklingssekretariatet, hos forvaltningerne, på skolen og institutionen, og ikke mindst blandt de frivillige foreninger og lokale indsjæle/projektmagere i kommunen.

Ønsker du at høre mere om muligheden for eller købe et storbrugerlicens? Så kontakt Dennis Hørmann på telefon 40 34 70 78 eller skriv en mail til info@fonde.dk, hvorefter vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

OBS!

OK